Ucenicizarea

Călin Merian – 11 aug 2019

Facerea de ucenici este unul dintre fundamentele bisericii noastre. Te invităm să asculți mesajul din această duminică despre cum să fii un ucenic care îl urmează pe Isus Cristos în viața lui de zi cu zi.


Evanghelizarea

Călin Merian – 4 aug 2019

Un subiect des înțeles greșit mai ales de către creștini și uneori un subiect sensibil dar cu toate acestea evanghelizarea este pe cât se poate de biblică și necesară. În acest mesaj revenim la seria Fundamental pentru a pune în lumină cum ar trebui trăită și înțeleasă “Vestea Bună” în fiecare zi.


Lucrurile viitoare

Călin Merian – 24 feb 2019

După ce se va termina lumea, unde ne vom petrece veșnicia? O întrebare la care am căutat răspuns în mesajul acesta.


Biserica

Călin Merian – 10 feb 2019

Biserica este mai mult decât o clădire și mai mult decât un grup de oameni. Dar care este definiția bisericii din punct de vedere biblic? Care îi sunt caracteristicile și cel mai important, care este scopul bisericii?


Omul

Călin Merian – 03 feb 2019

De ce exiști? Pentru ce trăiești și încotro se îndreaptă viața ta? Ascultă acest mesaj ca să întelegi cele 4 momente fundamentale ale omenirii: creație, cădere, răscumpărare, restaurare. 


Trinitatea – Tatăl

Călin Merian – 13 ian 2019

Dumnezeu există etern în Trei Persoane, Tatal, Fiul și Duhul Sfânt, fiecare Persoană fiind pe deplin Dumnezeu, cu toate că există un singur Dumnezeu.