Ne bucurăm că ești interesat de biserica noastră.

Știm că prima vizită poate fi intimidantă, de aceea am pregătit câteva răspunsuri la cele mai comune întrebări, așa încât primindu-te bine, să te simți “de-al casei” în prezența lui Dumnezeu și a noastră.


Ce fel de biserică sunteți?

Suntem o biserică biblică formată din persoane de toate vârstele, pasionate de Dumnezeu și iubitoare de oameni. Suntem calzi și primitori; suntem ca tine.


Biserica Relevant Cluj-Napoca

Cum să mă îmbrac?

Nu-ți vom spune cum să te îmbraci, dar te încurajăm s-o faci în așa fel încât să-L onorezi pe Dumnezeu și să nu atragi atenția la tine; în această privință, decența și simplitatea sunt valori apreciate în comunitatea noastră.


De la ce oră să vin?

Serviciul public al Bisericii RELEVANT începe Duminica de la ora 10:30, dar vino cu o jumătate de oră mai devreme să stăm la o cafea proaspătă și prăjituri care fac discuțiile între noi mai bune.


Unde îmi voi lăsa copiii?

Dacă vii Duminica, avem un loc special dedicat pentru copiii tăi, acolo unde într-un mediu sănătos și sigur, adulți bine instruiți în lucrul cu copiii, le oferă acestora un timp de joacă, cântece și învățătură din Cuvântul lui Dumnezeu.


Ce altceva mai trebuie să știu despre Biserica RELEVANT?

  • Ne întâlnim pe strada Traian Moșoiu nr. 28, în curtea din spatele Studioului de Arte “The Beat”; poți parca liniștit pe locurile special amenajate pentru parcare de la stradă.
  • Dacă ai nevoie de ajutor când ajungi la noi, persoanele care poartă ecusoane îți stau la dispoziție cu orice informații.
  • În timpul săptămânii ne întâlnim la rugăciune și în grupuri de casă prin tot Clujul, acolo unde într-un mediu informal ne conectăm mai în detaliu cu Cuvântul lui Dumnezeu și unii cu alții, sprijinindu-ne în rugăciune și orice alte nevoi practice.

Dacă ai nevoie de mai multe informații, trimite-ne un mesaj aici.