Doar un om implicat cu totului poate să aducă o schimbare. Pentru că doar un om care înțelege costurile implicării poate să aducă o speranță între visele dărâmate.

Pentru că Isus a fost implicat 100% și a adus salvarea omenirii.

Așa că și eu aleg să fiu implicat.


Împotriviți-vă diavolului

Când nu Îl mai iubești pe Dumnezeu, păcatul te desparte de El. Iacov ne îndeamnă să ne împotrivim diavolului…dar cum ne putem împotrivi?

Implicat în testarea înțelepciunii

Care sunt criteriile după care ne testăm înțelepciunea? Cum definești tu înțelepciunea? Ce înseamnă un om înțelept? Înțelepciunea este cea mai nobilă, valoroasă și profitabilă posesiune a unui om.

Implicat în înnoirea vorbirii

În capitolul 3 din epistola sa, Iacov ne împărtășește efectele nestăpânirii limbii sau ale unui limbaj nepotrivit. Dar cum trebuie să fie limbajul unui ucenic autentic? Ascultă acest mesaj ca să înțelegi ce stă în spatele acestui limbaj și ce poți face ca să-l schimbi.

Implicat în modelarea caracterului creștin

Fiecare persoană în parte este responsabilă de zidirea propriului caracter. Ce principii ai atunci când vine vorba de zidirea caracterului tău și care sunt lucrurile care nu ar trebui să lipsească? Stă Cuvântul Domnului la baza zidirii caracterului tău de creștin?

Implicat fără prejudecăți

Lumea în care trăim sacrifică oameni pentru bani, însă Isus ne cere să sacrificăm bani pentru oameni! Cum te raportezi la oamenii care sunt într-un grup de apartenență diferit de al tău? Îi judeci? Îi critici? Te rog pentru ei? Ascultă acest mesaj ca să afli cum trebuie să te raportezi fără prejudecăți la cei de lângă tine.

Implicat prin rezistență!

Care sunt lucrurile față de care opui sau ai opus rezistență? Păcatul din viața ta se găsește pe listă? Alege să reziști și asumă-ți alegerile pe care le faci! De ce să opui rezistență? Vei afla în acest mesajul.

Lauda plăcută în situații neplăcute

Smerenia este căutată de Dumnezeu în noi, fie că suntem considerați cei de jos sau cei bogați. Dumnezeu pune valoare în fiecare și caută rod din acest lucru.

Implicat prin anduranță!

Găsim în Scriptură răspunsul întrebărilor „De ce eu?” și „De ce acum?”. Ascultă acest mesaj și află cum în mijlocul încercărilor din viața ta Dumnezeu lucrează la inima ta, la răbdarea ta și cum El caută să fii implicat prin anduranță.

Implică-te și tu!

Începem o nouă serie de mesaje la biserica Relevant numită “Implicat” pentru că vrem să fim implicați în relații, familii, societate și biserică așa cum vrea Isus Cristos.